AnasayfaAramaKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 

İsyankarRapcii

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Otuz1Extra
Web Master
Web Master

İş/Hobiler: Ögrenci-ELektriK BöLümü
Lakap: Kroniq - AgA

MesajKonu: İsyankarRapcii   Perş. Şub. 18, 2010 3:30 pm

Adı : ToLqa

D.Tarihi : 22.06.1989

Memleketi: HaTaY

22.06.1989 Yılında Çarşamba qünü Öğle vakti =) Hatay'ın Reyhanlı İlçesinde doqdum.Lise bitimine kadar olan eğitim hayatımı Reyhanlı'da tamamladım.Üniversiteyi Adana'da okudum ve mezun oldum.2005 Yılında Rap'le taniştım ve amatör olarak rap şarkı çıkartmaya başladım.Günler geçtikçe kendimi geliştirdim ve bugünlere geldim.Kimseden bişey öqrenmedim ve hiç bir konuda yardım istemedim.Tek başıma qeldim buqünlere ve tek başımada giderim=).Yaptıqım her rapte Kayıt'a önem vermem önemli olan benim için yazdıqım sözlerdir.Dinleyenler tarafından beqenildikçe daha fazla rap yaptım.Bi çok sevenimin olduqu kadar bi çokta düşmanım var.Kendilerine bişey yaptıqımdan dolayı deqil düşmanlıqım,sadece beni çekemiyorlar okadar =) Hadi biri çıksında ToLqa bana şöyle böyle dedi yaptı desin.?..Herneyse sıkıntılı qünleri yaşarken birden aSkerLiq qeldi kapıma..89/1 tertip Olarak başladım ASkerLiqe..߀n askerde iken Kardeşim Dediqim Dostum Dediqim Bir Çok kişiden Yaralar aldım..Arkamdan işler çevirdiler,benim adımla başkalarına küfür ettiler,"sana diss atacam" diye tehtidler savurdular,benim adıma kızlarla konuşup kamerada soyundurdular ve bunun qibi bi sürü şey... NeySeki fazla qeç oLmadan kimin Ne Mal olduqunu Anladım we Alayına Çizqiyi Çektim..ßaska bisey qelmiyor aklima..Merak ettiqiniz bişeyler varsa asaqidaki msn adresimi ekleyip sorabilirsiniz..

isyankar-rapci@live.nl

İsyankarRapcii

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası